Winestone: pasiune, ospitalitate și vin românesc – rețeta de succes în pandemie

Pentru restaurantul Winestone adaptarea la noua realitate s-a dovedit un succes. Schimbarea a fost privită ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare, flexibilitate și căutare de noi soluții. Pasiunea pentru ospitalitate și vinul românesc a ținut echipa unită și creativă pe toată durata pandemiei, continuând să ofere emoție și experiențe autentice comunității acesteia. Primul eveniment organizat a fost sold-out în doar două zile de la lansare.

Winestone: pasiune, ospitalitate și vin românesc – rețeta de succes în pandemie

Rețeta de succes în pandemie

Pandemia a fost o schimbare neașteptată, bruscă, venită pe un trend ascendent al industriei turistice din România. Pasiunea pentru ospitalitate ne-a ținut însă uniți și creativi, empatici față de comunitate, dornici de a oferi în continuare experiențe autentice și de a menține vie conexiunea pe care o aveam cu oaspeții nostri. Am privit schimbarea ca pe o oportunitate de creștere și dezvoltare, care ne-a forțat să ieșim din zona de comfort, să găsim soluții, să ne adaptam, să fim flexibili și deschiși către nou.

Emoție și autenticitate.

Ne-am axat pe o comunicare constantă în social media, singura legătură directă cu publicul nostru. Am transmis emoție și autenticitate prin intermediul materialelor video realizate intern de echipă, fără o expertiză în acest sens, doar cu o mare dorință de implicare. Pasiunea pe care Monica Peleanu, managerul restaurantului Winestone, o pune în tot ceea ce face este molipsitoare, clienții revenind pentru energia pozitivă pe care o transmite. A fost alegerea firească pentru a reprezenta Winestone în social media. Vinurile sunt centrul preocupărilor noastre și organizam frecvent degustări înainte de pandemie. Printr-o serie de călătorii virtuale în lumea cramelor românești cu tradiție am menținut activă dorința de cunoaștere în rândul comunității noastre.

Evenimentul de deschidere a terasei Winestone organizat împreună cu partenerii noștri de la Crama Bauer a fost sold-out în primele două zile de la lansare. Un avantaj major a fost apartenența la grupul Accor și garanția suplimentară oferită oaspeților în ceea ce privește măsurile de siguranță implementate. În urma unui audit riguros, hotelul Novotel Bucharest și restaurantul Winestone au obținut certificarea #ALLSafe acordată de către Bureau Veritas în parteneriat cu Accor, reprezentând garanția respectării tuturor standardelor de sănătate și siguranță pentru oaspeții noștri.

Pentru Winestone adaptarea la noua realitate s-a dovedit un succes. Am primit constant feedback pozitiv atât din rândul comunității noastre cât și din partea grupului Accor, care ne-a recomandat ca și model de best-practice. Cu siguranță va fi un proces de durată, avem încredere însă că ne îndreptăm în direcția potrivită și că oaspeții noștri vor recăpăta treptat încrederea pentru a reveni la noi.

 

 

Află cum poți transforma și tu afacerea ta în programul „Horeca Împreună”. Înscrie-te aici!

 

 

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu