BWFR – MUZA – marketing & PR seminar | Speaker Maria Predoiu

Evenimentul anual găzduit de Business Women Forum Romania, MUZA – marketing & PR seminar, s-a aflat în acest an la a patra ediție. Co-fondatoarea Qriser, Maria Predoiu, a ținut unul dintre workshopuri la acest eveniment!

 

În cadrul acestui eveniment, aflat la a patra ediție,  s-au acoperit tendințele majore de marketing, „oferind un punct de vedere proaspăt, actualizat și profesional al unor manageri de marketing de top din arena locală și internațională”.

 

La eveniment s-au susținut cinci workshopuri pe tema marketingului și PR-ului.

 

Printre aceste sesiuni se numără: Osnat Peled – MCBA EVO – „Cum să gestionezi o comunitate de succes online și offline”, Șerban Marghescu – Mindspace – „Construirea unei comunități vibrante ” și workshopul ținut de speakerul Maria Predoiu: „5 pași pentru ca marketingul să funcționeze pentru tine – de la branduri globale până la startup-uri”.

 

Maria are peste 16 de experiență în managerierea afacerilor și organizațiilor și este membru de board al International Advertising Association. În cadrul acestui workshop a expus strategiile care i-au adus succes.

MUZA - marketing & PR seminar

MUZA – marketing & PR seminar

 

„Când oamenii au o pasiune comună, este ușor să îi aduci împreună, însă pentru a construi o comunitate de calitate cu valori puternice, este nevoie de mai mult.” spune Predoiu Maria, CEO Qriser.

 

MUZA - marketing & PR seminar

MUZA – marketing & PR seminar

 

Mulțumim MUZA – marketing & PR seminar pentru susținere!

 

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

Alte articole Qriser în apariții media.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu