Marius Istrate, Chief People Officer @UiPath

Cum vor arăta sistemele de L&D management ale viitorului?

  • Nume: Marius Istrate
  • Rol: Chief People Officer UiPath

Marius Istrate este Chief People Officer al UiPath de la începutul anului 2017. El a contribuit la creșterea companiei de la 100 la 3000 de angajați și de la 4 birouri la peste 50 de birouri, la nivel global. Ca Chief People Officer, a fost responsabil atât de strategia de atragere a talentelor în cadrul UiPath, cât și de planul de dezvoltare continuă a angajaților. În perioada in care Marius a fost Chief People Officer, UiPath a pus pe picioare mai multe birouri de R&D, pe 3 continente si a înființat birouri de vânzări în toate regiunile de pe glob.
Experiența lui anterioara este cea de Chief Executive Officer al SkillValue și zonele lui de expertiză sunt planificarea strategică, creșterea și internaționalizarea companiilor de tehnologie.

  • Discuție moderată: Cum vor arăta sistemele de L&D management ale viitorului?

Cum putem evolua sistemele de L&D management astfel încât impactul programelor de L&D să fie maximizat? Cum pot sistemele să ne ajute să aducem programele necesare în mod personalizat, real-time, cu impact predictibil în dobândirea de noi skills? Cum putem colabora, la nivel de comunitate, pentru a aduce beneficiile acestor sisteme mai aproape, mai rapid?

Lasă un comentariu