The thrill of the life long learning | Eveniment TEDxFloreasca

Maria Predoiu, CEO Qriser, a ținut un talk la TEDxFloreasca despre bucuria învățării continue, urmărește sesiunea de la eveniment, aici:

 

TEDxFloreasca, a avut loc la Mall Promenada, în data de 23 August, și a avut ca temă „ SMILE. The Power of Positive Psychology”

Printre speakeri s-au numărat Maria Predoiu, Co-fondatoarea Qriser, Oana Radu, trainer și consultant, domnul Mihai Șora și mulți alții.

Talk eveniment TEDxFloreasca - Maria Predoiu

Talk TEDxFloreasca – Maria Predoiu

 

De ce să învăț?

La eveniment, în talk-ul ei, Maria a discutat despre bucuria învățării continue și transformatoare. „Din păcate, prea puțini oameni beneficiază de un ecosistem care să-i învețe să învețe profund, transformator […] în continuare, în multe medii, a spune „Am de învățat” e un lucru care stârnește compasiune.”

România este țara din Europa cu cel mai mic procent din populația adultă care aste implicat în programe de învățare continuă.

„Eu aș vrea să ne luăm avânt! […] Citind, analizând statistici, mergând la conferințe de learning, am aflat că învățarea continuă aduce:

  • Bunăstare – pentru individ și pentru societate
  • Siguranță – în mediile, în comunitățile în care procentul oamenilor care sunt implicați în învățare continuă este mai mare, infracționalitatea, violența este mai mică
  • Sănătate – învățarea ajută organismul să secrete o substanță care se numește Mielină și care previne apariția unor boli, cum ar fi scleroza multiplă, demența
  • Atracție – învățarea crește nivelul de magnetism

Punând toate lucrurile astea cap la cap: învățarea aduce fericire!”

Co-fondatoarea a menționat exemple motivante din țările nordice, principii din Suedia, sfaturi pentru dezvoltare personală preluate din propria experiență și multe altele.

 

Urmărește întregul talk de la eveniment și lasă-te inspirat de magia dezvoltării prin învățare continuă:

 

 

 

Mulțumim TEDxFloreasca pentru susținere!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

Alte articole Qriser în apariții media.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu