Learning & Development inainte si dupa Qriser – We Invent

Lavinia Mehedintu, People Experience Manager eMAG, a fost intervievată de către Marian Costache, We Invent, cu ocazia evenimentului  “Learning Bites #2: 2020 Learning & Development Trends”, organizat de in parteneriat cu Mindspace.

 

 

We Invent: Care este nevoia pe care o adreseaza Lifelong Learning?

Lavinia:

Cred ca ce se-ntampla astazi e ca lumea se misca mult mai repede decat inainte. Daca inainte puteam sa invatam ceva si cam ala era jobul nostru toata viata, astazi lumea se misca mult mai rapid si trebuie si noi sa ne adaptam.

Cred ca acest concept de Lifelong Learning ne ajuta de fapt sa fim constanti, “updated with the trends”, si sa reusim sa invatam constant de ce are nevoie piata, indiferent de domeniul in care activam.

We Invent: Cum se derulau lucrurile inainte de aparitia Qriser?

Lavinia:

Din experienta mea si ce-am mai vazut in piata, ce faceai ca om care dorea sa invete era ca te duceai in comunitatile pe care le aveai la-ndemana, din industria ta, intrebai acolo si asteptai tot felul de raspunsuri, legate de nevoile tale de invatare.

Sunt mai multe lucruri pe care nu le aveam inainte de Qriser. Unul dintre ele este ca atunci cand intram pe Qriser putem sa avem la un click distanta parerile consumatorilor, despre produsele pe care le cautam noi. E un fel de Airbnb pentru trainer-i. Al doilea punct pe care-l avem acum este ca suntem mai aproape de nevoile enduser-ului nostru, pentru ca stim ca acei oameni de top, care apar pe Qriser, sunt cei pe care alte companii i-au dorit.

 

Citește articolul și vizionează întregul interviu We Invent aici

Pentru mai multe articole interesante răsfoiește blogul Qriser.

Dacă ești interesat de programele de învățare Qriser, află ce ți se potrivește aici.

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu