Keep Safe and LEARN to adapt!

Acesta este un mesaj care îndeamnă la SĂNĂTATE prin prevenție și la adaptabilitate la noul context.

Keep Safe and LEARN to adapt, Qriser

Fără îndoială, epidemia Coronavirus este cât se poate de serioasă și fiecare dintre noi trebuie să acționăm prudent și responsabil, atât printr-o igienă riguroasă, cât și prin limitarea interacțiunilor face to face în perioada următoare. Din fericire, în plină eră digitală, putem muta majoritatea activităților noastre din off-line în on-line și, astfel, să fim safe, dar să ne și continuăm viețile profesionale cu impact negativ minim, adaptându-ne la noul context.

Măsuri care până de curând țineau de filme inspiraționale, acum au devenit firești. Work from home, on-line schooling, 100% remote meetings, sunt doar câteva exemple ale ultimelor zile. Cu responsabilitate, cu mindset flexibil și agil, cu un pic de ajutor, adaptarea poate fi rapidă și eficientă.

Comunitatea Qriser vine să sprijine adaptarea la noul context atât prin articole cu sfaturi practice, cât și prin programe de learning facilitate on-line.

Ce facem, concret:

  • Am lansat o serie de articole cu sfaturi practice pentru cei care lucrează de acasă. Găsiți aici primele 3 articole pe această temă: Cum ne adaptăm la Work From Home, Integrarea angajaților care lucrează de acasă și Sfaturi practice pentru comunicare on-line. Lucrăm la WFH Personal Productivity Tips și la Managing Remote Teams. Dacă te interesează și alte teme, dă-ne de știre și ne ocupăm.
  • Actualizăm calendarul cu programe Open din martie pentru a fi 100% on-line. Avem deja primele programe în acest sens, iar în zilele următoare varietatea acestora va crește – le găsiți semnalizate cu eticheta “Sesiune on-line” aici: https://calendar.qriser.com/.
  • Lucrăm la a aduce teme noi, în format on-line. Primele pe care le avem în lucru și vor fi listate cât de curând, sunt: Train the Virtual Trainer, Managing Remote Teams, WFH Personal Productivity Tips. Dacă te interesează aceste teme, sau altele, dă-ne de știre și ne ocupăm.
  • Evenimentul “How to UPSKILL your SALES team” pregătit în parteneriat cu Mindspace pentru 25 martie, se va păstra, dar îl vom organiza în format on-line. Credem că adaptarea la formatul on-line, în loc de anulare, este în beneficiul tuturor celor interesați de tema evenimentului. Revenim cu noutăți.

Așadar, sănătatea, prin limitarea interacțiunilor face to face este prioritară. În același timp, pentru noi, comunitatea Qriser, este la fel de important să aducem cu maximă agilitate soluțiile de learning necesare pentru a sprijinii adaptarea rapidă la noul context. Așa că, pentru a vă putea fi de ajutor prin ceea ce facem, așteptăm cu drag mesajele voastre cu temele de interes și alte idei direct pe chat-ul de pe www.Qriser.com sau aici.

 

Keep Safe and LEARN to adapt,

Echipa Qriser

 

www.Qriser.com este un start-up Edtech care oferă soluții personalizate pentru orice nevoie de învățare. Pornind de la înțelegerea fiecărei nevoi, în parteneriat cu peste 90 de companii furnizoare de learning content (training, coaching, mentorat) și learning services (assessments, social listening, learning design, etc) și folosind tehnologia ca suport, oferim soluții modulare pentru orice nevoie de învățare continuă.

Lasă un comentariu