Întrebări frecvente – F.A.Q.s

Cum pot deveni client Qriser?

Pentru a deveni client Qriser trebuie să urmezi 3 pași:

  1. Creează-ți un cont de cursant pe site. Ai aici link-ul: https://qriser.com/contul-meu-cursant/
  2. Solicită fonduri Qriser pentru contul tău de cursant. Ai două variante:
    1. Înscrie-ți compania în platforma Qriser. În urma mesajului tău, noi vom contacta compania pentru care tu lucrezi pentru a stabili ce limită de fonduri susține angajatorul tău pentru tine. Link aici: https://qriser.com/sunt-beneficiar-de-training/#inscriere
    2. Cumpără direct fonduri Qriser de pe platformă – aceasta opțiune va fi disponibilă în curând.

Poți verifica disponibilul tău de fonduri Qriser aici: https://qriser.com/contul-meu-cursant/fonduri-Qriser/

  1. Alege programul preferat și bucură-te de experiența învățării!

Cum selectează Qriser oferta de programe?

Qriser deschide parteneriate cu o paleta largă de furnizori de programe, validați după criterii obiective și transparente. Furnizorii trebuie să aibă personalitate juridică, trebuie să confirme prin profilul public că sunt furnizori de programe de învățare și trebuie să respecte politicile Qriser publicate în platformă.

În plus, Ratings & Review-urile obținute de fiecare furnizor prin Qriser sunt o resursă generoasă pentru ca fiecare client să poată alege cel mai potrivit furnizor, pe baza preferințelor proprii. Pornind de la Ratings & Reviews oferite de participanți ce au experimentat deja programele, găsești aici cele mai apreciate opțiuni: https://qriser.com/programe/?orderby=rating

Cum aleg programul cel mai bun pentru nevoile mele de dezvoltare?

Primul pas este identificarea nevoilor tale de dezvoltare. Poți discuta cu managerul tău, cu mentorul sau cu un coach. Definește-ți foarte clar 3-4 domenii pe care vrei sa le aprofundezi în urmatoarele luni. Dacă nu ai un mentor sau coach de încredere, poți să găsești prin Qriser coach-ul potrivit: https://qriser.com/programe/?orderby=popularity&filter_tip-program=coaching

Caută apoi pe Qriser programele potrivite profilului tău. Intră pe pagina https://qriser.com/programe/ și poți sorta, filtra, căuta, în functie de interesele tale de învățare.

Navighează apoi prin lista scurtă, citește descrierile programelor și recenziile despre experiențele altor cursanți. Astfel te vei putea orienta pentru alegerea celui mai potrivit program. Succes!

 

Ce este “Trainings for a Better World”?

La Qriser credem că viaţa e mai frumoasă când ai ocazia să înveţi continuu, şi astfel să te dezvolţi. Unii dintre noi suntem foarte norocoşi să avem resurse pentru învăţare continuă: angajatori care susţin dezvoltarea angajaţilor, mentori ce ne încurajează etc.

Din păcate, prea mulţi dintre semenii noştri nu au acces la programe de învăţare, nu au resurse, deşi ar dori să se dezvolte. Qriser oferă acestor categorii defavorizate o şansă la o viaţă mai bună, prin învăţare.

Fiecare beneficiar primeşte prin Qriser fonduri ce permit achiziţionarea de locuri la orice program de învăţare din platforma Qriser care a ales să facă parte din programul social “Trainings for a Better World”. Aici este lista organizaţiilor şi a comunităţilor care au acces la programe de învăţare prin platforma Qriser: https://qriser.com/trainings-for-a-better-world.

Când un program listat în Qriser optează pentru a fi parte din programul social “Trainings for a Better World”, aceasta înseamnă că 5% din locurile disponibile pentru acel program (cu rotunjire, minim de 1 loc/ program) vor fi direcţionate către comunităţile înscrise în Qriser și doritoare să se dezvolte prin învăţare.

Aici se pot vedea programele din Qriser ce susțin “Trainings for a better world”.