Qriser at How to Web 2019 – Interviu live cu Start-up.ro

Qriser a fost prezent printre start-up-urile de la evenimentul How to Web 2019, unde cei de la Start-up.ro l-au intervievat pe Alexandru Grigorescu, co-fondatorul platformei! Urmărește interviul:

 

 

How to Web 2019 – October 30-31, este o conferință dedicată tehnologiei, inovației și Start-up-urilor din România. Evenimentul s-a desfășurat în București.

Start-up.ro a ținut o serie de interviuri live dedicate start-up-urilor prezente la conferință, unde am participat și noi.

În interviu, Alexandru Grigorescu, co-fondator Qriser, a vorbit în direct despre nevoia de dezvoltare prin învățare continuă: motivul și povestea din spatele proiectului Qriser!

„Lucrăm la proiectul ăsta de aproape un an și jumătate, am lansat platforma de 3 luni, avem peste 160 de programe care se pot vedea pe Qriser.com și peste 50 de traineri sau case de training. […] Companiile sunt deschise, nevoia este foarte foarte mare, însă e nevoie de mai mult timp până își conștientizează nevoia efectiv de training, până identifică soluția de training de care au nevoie. […] E un gol foarte mare de educație în România.”

Citește mai multe despre credo-ul nostru și echipă, aici.

 

 

Mulțumim start-up.ro pentru oportunitate!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

 

Alte articole Qriser în apariții media.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu