Interviu cu Simona Istrate – founder Business Through People

Învăţarea este un proces continuu care ţine de o mare curiozitate asupra naturii umane dar şi de multă autodisciplină

Sunt Simona Istrate, Managing Partner la Business Through People. Am fondat această companie din dorinţa de a aduce o valoare tangibilă pornind de la realitatea de zi cu zi din cadrul organizaţiilor. Credinţa mea şi a colaboratorilor mei este că fiecare dintre noi are un potenţial de creştere şi condiţia primară pentru ca el să poate fi descătuşat este să înţelegi care-i realitatea în care te afli. Aducem împreună oameni valoroşi care pot contribui la dezvoltarea unor programe de training bazate pe soluţii practice şi viabile, atât în viaţa din cadrul companiilor cât şi în viaţa de zi cu zi.

Învăţarea pentru mine este un proces continuu care ţine de o mare curiozitate asupra naturii umane dar şi de multă autodisciplină. Am învăţat să lucrez cu diverse metode în cadrul unor formări în tehnica ESPERE sau Business Constellation. Am expertiză în ledership, management, colaborare, tehnici de mediere şi de rezolvare a conflictelor dar şi de consiliere individuală şi facilitare a grupurilor.

Am dezvoltat propria metodă în care studiile de caz şi role-play-urile folosesc situaţiile reale din viaţa profesională pe care le discutăm sau le reprezentăm prin roluri şi punere în scenă, în sala de training. Metodele pe care le folosesc urmează cele mai noi şi inovatoare instrumente de training la nivel internaţional. Punerea în scenă a situaţiilor reale din viaţa de business determina participanţii să experimenteze transformarea şi integrarea metodelor şi a proceselor de lucru cu echipa chiar din ziua în care intră în contact cu ele.

Am început să lucrez în training şi consultanță acum 15 ani şi continui să o fac cu aceeaşi pasiune şi plăcere ca în prima zi. Felul în care oamenii reuşesc să-şi depăşească limitele şi să atingă performanţa, mă fascinează în continuare. Merg la cursuri, învăţ, citesc, merg la evenimente pentru că ştiu că în ziua în care eu voi înceta să învăţ şi participanţii la cursurile mele vor face asta. Până atunci însă, îmi place să-i inspir, să le aduc provocări şi mai ales să-i determin să-şi pună întrebări. În aceşti ani am fost trainer, facilitator, consultant pentru companii, consilier personal dar şi antreprenor.

Acum câteva zile m-am întâlnit cu Qriser. Cumva, îi aşteptam. Îmi doream ca cineva să poată pune împreună, online, oamenii care au ceva de spus în domeniul trainingului şi consultanței cu beneficiarii facilitând întâlnirea dintre cei care vor şi cei care pot oferi. Acesta este motivul pentru care am îmbrăţişat pe loc conceptul şi am început să-l promovez printre cunoştinţele mele care fac acelaşi lucru ca şi mine: training şi consultanţă. Cred în puterea lui “împreună” şi susţin ideea celor de la Qriser de a crea o comunitate puternică ce aduce laolaltă formatori, companii, oameni. Vă doresc succes!

Simona Istrate

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

 

Lasă un comentariu