Idei de business online? Iată cum am început noi! – Canal 33 România

 

Televiziunea de business, Canal 33, ne-a oferit oportunitatea de a transmite mai departe povestea platformei online Qriser, invitându-i pe co-fondatorii Maria Predoiu și Andrei Rădulescu.

 

Oportunităţi de New Business pentru traineri şi coachi: Qriser

Oportunităţi de New Business pentru traineri şi coachi: Qriser. Canal 33 România.

 

Co-fondatorii Qriser.com, Andrei Rădulescu (CFO) și Maria Predoiu (CEO), au fost invitați la emisiunea Ancăi Rancea, Canal 33 România, unde au abordat subiectul antreprenoriatului și au venit cu sfaturi pentru cine are idei de business online și dorește să le transforme în realitate. Maria și Andrei au vorbit și despre cum s-a format întreaga echipă Qriser, despre cum membri ei se completează reciproc și, de asemenea, cum au ajuns să lucreze eficient pentru a susține un business online.

 

Ai idei de business online?

Primul pas îl reprezintă validarea ideii. Pentru Qriser, această etapă de validare a ideii a durat câteva luni, însă constant se validează anumite elemente ale ideii. Din momentul conturării ideii de business, validarea ei constă în desk research: „Am încercat să înțelegem care este dimensiunea pieței, care sunt tendințele, am căutat studii la nivel internațional, studii locale […] am făcut foarte multă documentare și căutare de studii credibile”,  explică Maria Predoiu, CEO Qriser.com.

„Să nu-ți fie frică să-ți povestești ideea prietenilor, cunoscuților, și chiar și potențialilor investitori, […] e foarte importantă validarea și asta nu o poți face ținând ideea în capul tău”, spune Andrei Rădulescu, CFO Qriser.com.

 

 

Despre următorii pași urmați pentru a aduce ideea de afacere la stadiul de proiect, cercetări și mai multe curiozități despre antreprenoriat, echipă și platforma Qriser.com, poți afla urmărind emisiunea integrală aici:

 

Oportunităţi de New Business pentru traineri şi coachi: Qriser

 

 

Mulțumim televiziunii de business Canal 33 România pentru oportunitatea de împărtăși povestea platformei Qriser.com, a echipei, și a comunității pasionaților de învățare!

 

 

 

 

 

 

Mai multe informații despre Qriser.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu