Fotografii eveniment – 2020 Learning & Development Trends

Acesta a fost cel de al doilea eveniment Learning Bites, „2020 Learning & Development Trends”. Și  de această data a fost frumos, ne-am bucurat și am învățat, nu o spunem noi, se poate citi pe chipurile celor care au fost prezenți. Mulțumim Mindspace Victoriei pentru găzduire. Să ne vedem cu bine la următorul eveniment, în martie!

Echipa Qriser

 

2020 Learning & Development Trends

Fotograf: Bogdan Grigore

DESPRE ORGANIZATORI

Qriser

Qriser este un Start-up Edtech care oferă soluții personalizate pentru orice nevoie de învățare. Pornind de la înțelegerea fiecărei nevoi, în parteneriat cu peste 70 de companii furnizoare de programe de training, coaching sau mentorat pe cele mai diverse tematici și folosind tehnologia ca suport, oferim soluții modulare pentru orice nevoie de învățare continuă.

Mindspace

Furnizor global de spații de birouri flexibile și all-inclusive de tip boutique care se concentrează pe membrii săi și pe experiența oferită acestora mai mult decât orice alt operator de acest tip din lume. Companiile care fac parte din comunitatea Mindspace se bucură de un nivel ridicat de satisfacție, productivitate și inovare a angajaților, reușind astfel să atragă și să păstreze alături cele mai bune talente pentru a se concentra pe obiectivele lor de business.

 

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu