Burse pentru învățare continuă EXEC-EDU – Oana Scarlat

„Echipa noastră este pasionată de învățare. De altfel, două din valorile EXEC-EDU sunt pasiune și progres.”

Care sunt domeniile de expertiză Exec-Edu?

EXEC-EDU ocupă un rol aparte între jucătorii pieței de training, pentru că se adresează unei nișe foarte înguste din organizații: managerii (sau fondatorii companiei) și persoanele cheie, cu potențial care vizează o poziție managerială. Aș spune că este singura companie de training care adresează nevoile managerilor pe toate palierele, de la hard skills la soft skills și programe de well-being.

Așadar, oferim peste 40 de tipuri de programe: cursuri complexe de certificare, module intensive, training personalizat, consultanță, teambuilding, coaching. Facem acest lucru cu ajutorul unei echipe de peste 35 de experți, care nu sunt traineri full-time, ci oameni de business care aduc în sală experiența lor practică de top manageri, antreprenori sau consultanți.  

 

Care sunt cele mai căutate programe EXEC-EDU?

Printre programele de tradiție din portofoliul EXEC-EDU sunt cursurile Academiei de management. Este vorba despre 8 programe de pregătire complexe, organizate într-un format unic, care facilitează antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni, în cadrul unor sesiuni practice de învățare însoțite de întâlniri de lucru în echipe.

Ceea ce le face diferite este faptul că ele asigură dobândirea unei perspective unitare, de ansamblu asupra unor competențe vitale pentru succesul organizației. Un alt atu este dat de interacțiunea cu colegi cu profile diverse, cu care participanții schimbă idei și opinii. Este un network foarte valoros, o comunitate foarte frumoasă. 

O noutate este faptul că anul acesta am lansat și oportunitatea accesării a 4 burse de studiu, constând în acoperirea a 50% din costul acestor programe. Este vorba despre cursurile care iau startul în luna noiembrie:

 

Aplicația este foarte simplă și constă în completarea motivației de participare în program. Persoanele care participă la concurs trebuie să aibă studiile superioare finalizate. 

Mai multe detalii despre concurs, condiții de eligibilitate și participare poți găsi în regulament,aici.

 

Cum păstrați această expertiză relevantă, la zi, într-o lume în continuă schimbare?

Echipa noastră este pasionată de învățare. De altfel, două din valorile EXEC-EDU sunt pasiune și progres. Învățăm în permanență, prin programe de dezvoltare la cele mai mari școli de business și instituții de training din lume, prin acces la platforme online, audiobook-uri, cursuri online și podcasturi. Și, nu în ultimul rând, cea mai bună sursă de învățare pentru a ne menține la zi din punct de vedere al expertizei și competențelor sunt clienții noștri. În discuțiile de analiză a nevoilor, în sala de curs, suntem atenți la provocările și preocupările lor. În baza acestora venim în permanență cu propuneri noi de cursuri, în portofoliul nostru apărând anual cel puțin 4-5 programe noi. Anul acesta, printre programele nou apărute sunt „Managing Complexity in a VUCA World”, „First Time Manager”, „Debate in business”, „Arta persuasiunii”, „Tehnici de recrutare”. 

De curând te-ai “întâlnit” cu Qriser. Ce înseamnă Qriser pentru tine?

Qriser este un spațiu frumos de dezvoltare, dar și o modalitate de a simplifica viața clienților noștri, într-o lume online în care opțiunile ne pun de multe ori în dificultatea de a alege. Practic, e un reper pentru orice companie care dorește să regăsească la un loc oferta furnizorilor de traininguri de calitate. 

 

Programele din platforma Qriser organizate de EXEC-EDU.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

 

Lasă un comentariu