Creșterea angajaților, dezvoltarea afacerii – Wall-Street

Cotidianul online de business, Wall-street.ro, a publicat într-un articol avantajele pe care le aduce dezvoltarea prin învățarea continuă a angajaților:

Iată cu ce ne confruntăm și cum programele Qriser pot aduce un aport semnificativ sectorului de lifelong learning:

 

Creșterea angajaților, dezvoltarea afacerii.

„Multiple studii arată că productivitatea și motivarea angajaților poate fi crescută substanțial prin învățare. McKinsey Global Institute arată că productivitatea angajaților al căror rol depinde de colaborarea cu alți oameni poate crește cu până la 25% atunci când abilitățile de comunicare și colaborare se dezvoltă. Un studiu al ASTD (The American Society for Training and Development) arată că organizațiile care investesc în learning au o cifră de afaceri/ angajat de 3 ori mai mare decât cele care nu își dezvoltă oamenii.

De asemenea, există studii care demonstrează că dezvoltarea angajaților prin învățare duce la creșterea profitabilității, crește gradul de motivare și loialitate a angajaților față de companie și contribuie la bunăstarea indivizilor și a comunităților din care aceștia fac parte.

 

Comunitatea partenerilor Qriser

Comunitatea partenerilor Qriser

 

Paradoxal, deși beneficiile învățării continue sunt atât de clare, sectorul de lifelong learning se confruntă cu multiple provocări specifice unei industrii mai degrabă tradiționale: lipsa transparenței, consum mare de timp în întâlnirea cererii cu oferta, complexitate tranzacțională, dezvoltarea produselor este mai lentă decât viteza cu care evoluează skill-urile necesare în business, soluțiile existente sunt insuficient de flexibile și de personalizabile etc. Desigur, soluțiile de self-learning adresează o parte dintre aceste provocări și funcționează pentru formarea de competențe sau aptitudini de o dificultate medie. Dar atunci când avem nevoie de soluții de învățare profundă, transformatoare, atunci când suntem în căutare de un facilitator potrivit pentru a ne ajuta, a ne ghida, identificarea celei mai potrivite soluții este foarte complicat…

Sau mai bine zis, era complicată, căci de curând, o echipă de oameni cu experiență și foarte pasionați de lifelong learning, au lansat www.Qriser.com – platforma care te ajută să găsești rapid programul de învățare facilitată de care ai nevoie, când și unde ai nevoie.”

 

Află mai multe despre Ecosistemul Qriser, cum poate contribui la dezvoltarea afacerii tale și nu numai, citind articolul integral,  aici!

 

 

 

Programe de învățare continuă Qriser.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu