Dezvoltare prin învățare continuă.

Împreună.

Credo Qriser: Credem că prin învățare continua, prin educație de calitate, viața oamenilor se transformă iar lumea devine mai bună. Învățarea continuă contribuie la fericirea oamenilor, căci prin învățare se deschid noi perspective, iar viața capătă noi culori.

Din această convingere s-a născut Qriser: locul unde dorința de dezvoltare prin învățare continuă se întâlnește cu cei mai buni specialiști în training și coaching.

Credo-ul nostru este susținut de concluziile unor personalități și organizații de seamă:

ORGANIZAȚIA NAȚIUNILOR UNITE are ca obiectiv #4 pentru dezvoltare durabilă “Educație de calitate și învățare continua pentru toți”

MASLOW a demonstrat că auto-actualizarea îi ajuta pe oameni să fie mai fericiți, mai împliniți și să producă impact mai mare în jurul lor

WORLD ECONOMIC FORUM promovează învățarea continuă (life-long learning) pentru a ne adapta competențele la realitățile celei de-a patra revoluții industriale

Din aceasta convingere s-a născut Qriser: locul unde dorința de dezvoltare prin învățare continuă se întâlnește cu cei mai buni specialiști în training și coaching.

ECHIPA

Noi suntem AMMA: Andrei, Mihaela, Maria și Alexandru. Pasionați de transformarea lumii prin dezvoltarea oamenilor, animați de posibilitățile tehnologiei și fascinați de puterea unică a empatiei umane în orice experiență profundă de învățare.

Andrei
Andrei Rădulescu

Qriser ne poate ajuta în găsirea facilă a celor mai bune soluții de învătare. De aceea pun pasiune in Qriser și vă invit să vă alăturați acestei comunități!

Mihaela Qriser
Mihaela Stancu

Este o mare bucurie când întălnim în viața noastră, o călăuză, pe aceea care să poată să ne ajute să ne dezvoltăm și să ne ocupăm astfel locul în lume.

Maria NYC May 2018 Qriser
Maria Predoiu

Curiozitatea de a învăța este darul unic pe care l-am primit noi, oamenii. Ține de noi să ne facem viața mai frumoasă savurând acest dar, în fiecare zi.

Alexandru
Alexandru Grigorescu

Ne naştem liberi, curaţi, fericiţi, plini de viaţă pentru ca mai târziu să ne găsim în întuneric. Educaţia ne poate scoate la lumină, trebuie să deschidem ochii şi să credem.