Dania Selaru, Sales Coach Tremend Software Consulting

Maximizing Sales through CRM Solutions

Dania este sales coach la Tremend Software Consulting. Ea deține o experiență bogată în două industrii foarte dinamice din România, IT și telecom. A lucrat timp de 20 de ani pentru diverse companii, iar cea mai lungă perioadă a petrecut-o în IBM (8 ani) și Telekom (5 ani). Dania a ocupat poziții de conducere în toate companiile pentru care a lucrat, preponderent în vânzări, unde a avut ocazia să construiască echipe de la zero sau să dezvolte echipele preluate.  Are o foarte bună înțelegere a industriei de tehnologie, a oamenilor din această industrie și respectiv, a culturii specifice.

 

Dania va facilita împreună cu Ștefan Petcu sesiunea: Maximizing Sales through CRM Solutions

 

Cum putem transforma organizația de vânzări printr-o aplicație CRM, pentru a crește substanțial vânzările? Cum pot sistemele CRM să ne ajute să personalizăm procesele de vânzări și să dezvoltăm agenții de vânzări, ca utilizatori non-tehnici? Cum putem salva timpul agenților de vânzări prin CRM, astfel încât sa se concentreze pe ceea ce contează în activitatea lor? Cum putem avea real-time o singură vedere “customer 360 degree” pentru a maximiza oportunitățile cu clienții noștri?

 

Aplicațiile de tip Customer Relationship Management (CRM) nu mai sunt destinate doar companiilor enterprise cu baze de date uriașe de clienți, ci pot aduce beneficii de neprețuit și companiilor mici și mijlocii. Aplicația Salesforce a fost dezvoltată pentru a fluidiza procesele de vânzări, fiind un puternic instrument în arsenalul oricărei companii care dorește extinderea pe noi piețe și creșterea competitivității, pentru a rămâne relevantă pe piața în care operează. Pe lângă structurarea proceselor de vânzări dar și educarea rapidă a noilor agenți de vânzări din companie, aplicația CRM Salesforce s-a dovedit a fi un instrument care îmbunătățește relația dintre brand și clienții săi, oferă o perspectivă “real-time” asupra pulsului companiei și accelerează creșterea vânzărilor prin direcționarea echipei de vânzări către activitățile care aduc plus valoare lor și companiei, în vederea execuției viziunii strategice a acesteia.

 

 

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu