Ce este platforma Qriser? – Interviuri Pagina de media.ro

Pagina de media a ținut un maraton de interviuri la Conferința Globală IAA unde a fost intervievată și co-fondatoarea Qriser, Maria Predoiu! Iată mai multe detalii aici:

 

Seria de interviuri a fost găzduită de Petrișor Obae la Conferința Globală IAA, Creativity 4 Better. Evenimentul s-a ținut la Opera Română și s-a aflat la a treia ediție. Printre intervievați se numără Maria Predoiu, co-fondatoarea Qriser care a discutat despre platformă, educație, comunitate și multe altele!

 

 

Maria Predoiu, fost președinte International Advertising Association și CEO Qriser, a vorbit în cadrul interviului despre importanța învățării continue în rândul adulților: „având în vedere viteza cu care lucrurile se schimbă în exteriorul nostru, educația continuă este singura modalitate prin care putem să rămânem up to date”.

De asemenea, „avem atât de multe informații în jurul nostru, încât curatoriatul devine esențial: Qriser exact asta face! Aduce programe de foarte bună calitate, pe domenii diverse, în formate diverse, în așa fel încât oricine e doritor să învețe să poată să-și găsească ușor un informația.”

 

Cadouri personalizate

Maria a explicat diferențele dintre tematicile Soft Skills, Hard Skills și After Work din cadrul trainingurilor și cum, indiferent de tematică, participarea la un astfel de program, va crește valoarea atât a angajatului, cât și a angajatorului.

 

Co-fondatoarea a menționat și momentul ideal al sărbătorilor prin care poți integra dăruirea programelor de learning în companie drept cadouri personalizate. Campania Qriser Learning as a Gift, oferă posibilitatea dăruirii unui Voucher Cadou prin care oferi acces la peste 200 de programe pentru dezvoltare personală. Descoperă aici mai multe detalii despre campanie.

 

Urmărește întregul interviu Pagina de media aici:

 

Mulțumim Pagina de Media pentru susținere!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

 

 

 

Alte articole Qriser în apariții media.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu