Bogdan Grigore, Trainer & Facilitator Improvizatie.ro

Bogdan Grigore

Statut sau poziționarea de putere în relațiile cu clienții

Bogdan Grigore aduce o nouă perspectivă asupra trainingului îmbinând creativ pasiunea pentru facilitare și teatrul de improvizație. Cu o experiență de peste 14 ani pe piața de training. În prezent el este:

  • Inițiator Facilitare.ro – proiect care oferă soluții organizațiilor și echipelor folosind diferite metode de facilitare, dar în același timp dezvoltă și abilitățile de facilitare ale managerilor din organizații.
  • Managing Partner Improvizatie.ro – prima companie din Romania ce folosește improvizația aplicată în business ca metodă de dezvoltare. Prin workshop-urile de improvizație, participanții își dezvoltă competențe și atitudini ce îi vor ajuta atât în viața profesionala cât și în cea personală să fie mai proactivi, mai adaptabili, să comunice mai eficient și să lucreze mai bine în echipă.

 

Bogdan va facilita sesiunea: Statut sau poziționarea de putere în relațiile cu clienții

 

„Dintre toate subiectele întâlnite pe tematica leadership, influență și negocieri, cel mai important material nu a venit din partea unui business-man, psiholog sau sociolog, ci din partea unuia din profesorii mei de improvizație, Keith Johnstone.

Acest concept poartă numele de STATUT și se referă la diferența și poziționarea de putere în relația dintre două sau mai multe persoane. Keith consideră că statutul este determinat de comportamentul și acțiunile persoanei, și nu de poziția socială sau organizațională.

Spre deosebire de statutul ierarhic sau social, statutul aceasta este ceva ce faci, nu ceva ce ești.

Asta înseamnă că dacă nu ești mulțumit de poziționarea pe care o ai în relația cu celalalt, sau nu te ajută în atingerea obiectivelor tale, te poți repoziționa.

Există o serie de atitudini sau comportamente care pot ridica sau coborî statutul tău sau al celuilalt și care te pot ajuta în atingerea obiectivelor.

 

Am livrat acest workshop atât pentru echipe de vânzări, dar și pentru echipe de middle și top management, și chiar și la MBA-uri.”

 

 

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

 

 

Lasă un comentariu