Andrei Țigănaș, Sculptor de voci

Cum să le oferi angajaților tăi un training memorabil?

  • Nume: Andrei Țigănaș,
  • Rol: Sculptor de voci

Andrei lucrează de 15 ani în domeniul comunicării: radio, televiziune, universitate. Susține traininguri și ateliere pentru manageri, oameni de vânzări sau customer support, specialiști care vor să aibă o voce lucrată și o dicție pe măsură pentru a-și transmite mesajul mai simplu și mai convingător. Misiunea lui Andrei este să-i ajute pe oameni să-și cunoască vocea și să și-o lucreze. Concret, să-și îmbunătățească dicția, puterea vocii tale, intonația și tot ceea ce te susține ca să devii atrăgător în fața unei persoane sau unui grup de oameni.

  • Talk: Cum să le oferi angajaților tăi un training memorabil?

Alt training? Încă un trainer? Am atât de multă treabă la birou și acum trebuie să-mi pun totul pe pauză. Nu are rost. Desigur, nu toți angajații dintr-o companie gândesc așa atunci când managerul anunță că un nou training se va ține în firmă. Totuși, rezistența poate să apară de multe ori atunci când cel care va beneficia de training:

  • nu înțelege valoarea adăugată a informației pe care o va primi
  • nu cunoaște trainerul
  • nu s-a putut conecta cu omul din fața flipchartului

În sesiunea sa, Andrei va împărtăși metode și tehnici care pot să crească nivelul de implicare al cursanților atunci când compania investește într-un nou training. Cu exemple concrete și mici exerciții, Andrei va povesti despre cele 3 momente esen’iale ale unui program captivant: înainte, în timpul și după livrare și despre cum pot fi optimizate astfel încât oamenii din sală să fie aproape 100% implicați.

Lasă un comentariu