Ana Maria Gergely, Coach & Facilitator Wizard of Words

Ana Maria Gergely - Wizard of Words

From transactional to consultative selling, and beyond 

De-a lungul carierei sale în mediul corporativ, Ana Maria Gergely a condus peste 1.000 de oameni în generarea a peste $500M și a gestionat operațiuni de vânzări și marketing în 85 de țări.

Are peste 20 de ani de experiență în B2B, în roluri naționale și internaționale de management comercial și general în mari companii multinaționale în tehnologie, telecomunicații și producție. A condus echipe care au generat creștere, profitabilitate, și au trecut prin restructurări și schimbări majore.

 

Ana Maria combină experiența practică extinsă cu cunoștințe academice în atelierele Wizard of Words © și Wizard of Sales ©, coaching individual și de echipă și proiecte de consultanță. De asemenea, este implicată în lumea startup-urilor tech.

 

Ana Maria va facilita sesiunea: From transactional to consultative selling, and beyond 

 

Cum iau oamenii decizii? Dar grupurile, sau organizațiile?

Procesul mental individual de luare a deciziilor are puncte importante de inflexiune, pe care fiecare le adresează diferit. Cine și cum poate interveni în punctele de inflexiune din procesul de decizie? Se pot defini și recunoaște diferite tipuri de decidenți?

Cuvintele-cheie pentru vânzarea tranzacțională sunt “produs” și “nevoi”. Pentru cele consultative, sunt “încredere” și “relații”.

Întrebările de mai sus și răspunsurile lor contribuie la dezvoltarea de ‘personal selling skills’ pentru personalului din vânzări, astfel încât forța de vânzări sa aibă impact, să se diferențieze într-o lume a cumpărătorului, care beneficiază de o abundență de alternative.

 

 

Ți-a plăcut și vrei să citești și alte povești despre învățare? Aici te poți înregistra la newsletterul Qriser!

Urmărește-ne pe conturile de Facebook și Linked in pentru a fi mereu la curent cu noutățile comunității Qriser!

 

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu