5 indicii pentru o bună cadorisire, în ajun de Sărbători- News.ro

În ajun de Sărbători, cei de la News.ro dezvăluie 5 indicii pentru o bună cadorisire și soluția ideală pentru un cadou original! Află mai multe aici:

 

Oraşul începe uşor, uşor să ia straie de sărbători. Pe străzi, în magazine îşi fac apariţia globuri, luminiţe şi Moşi Craciuni. Şi ca în fiecare an în preajma sărbătorilor, începem să avem aceeaşi dilemă: ce cadouri să le oferim celor dragi? Ceva de care să se bucure, ceva de care să aibă nevoie, ceva inedit, ceva care să nu ajungă rătacit într-un sertar.

Şi tot an de an primim, inevitabil, cadouri care ne bucură o secundă, după care le adăpostim nesiguri într-un colţ în debara gândind că poate le-om folosi la un moment dat…

Alege un cadou potrivit de sărbători

Cum să ieşim din acest cerc vicios? E foarte simplu. Alegem cadourile pentru familie, prieteni, colegi sau parteneri de afaceri pornind de la cele 5 indicii pentru o bună cadorisire în anul 2019. Aşadar, un cadou potrivit timpurilor este:

  1. Inedit
  2. Memorabil
  3. Util
  4. Personalizat
  5. Prietenos cu mediul

Simplu spus, dar greu de făcut…

Nu chiar, căci de curând start-up-ul www.Qriser.com a lansat cadoul Learning as a Gift – un cadou original, o invitaţie pe teritoriul cunoaşterii, prin care primitorul poate alege experienţa dorită din peste 200 de programe pentru dezvoltare personală . Acest cadou este un cadou cu sens, care se consumă lent şi aduce bucurie pe viaţă.

 

 

Citește întregul articol News.ro, aici. Mulțumim News.ro pentru susținere!

 

 

Alte articole Qriser în apariții media.

Comunitatea Qriser îți aduce cele mai bune programe de învățare continuă.

Când ai nevoie. Unde ai nevoie.

Lasă un comentariu