2020 Learning & Development Trends

DESPRE EVENIMENT

2020 Learning & Development Trends este al doilea eveniment din seria Learning Bites organizată de Qriser în parteneriat cu Mindspace. Aceasta susține dezvoltarea oamenilor și a business-urilor prin învățare continuă.

Evenimentul reunește manageri de HR, manageri de organizații, formatori din comunitatea Qriser și alți profesioniști doritori să susțină dezvoltarea oamenilor.

CÂND?

Joi, 30 ianuarie, 18:00 – 21:00. 

UNDE?

Mindspace Victoriei

Tower Center International, Bulevardul Ion Mihalache 15-17, București 011171

DESPRE ORGANIZATORI

Qriser

Start-up Edtech care oferă soluții personalizate pentru orice nevoie de învățare. Pornind de la înțelegerea fiecărei nevoi, în parteneriat cu peste 70 de companii furnizoare de programe de training, coaching sau mentorat pe cele mai diverse tematici și folosind tehnologia ca suport, oferim soluții modulare pentru orice nevoie de învățare continuă.

Mindspace

Furnizor global de spații de birouri flexibile și all-inclusive de tip boutique care se concentrează pe membrii săi și pe experiența oferită acestora mai mult decât orice alt operator de acest tip din lume. Companiile care fac parte din comunitatea Mindspace se bucură de un nivel ridicat de satisfacție, productivitate și inovare a angajaților, reușind astfel să atragă și să păstreze alături cele mai bune talente pentru a se concentra pe obiectivele lor de business.

AGENDA

  • 18:00 – 18:30 – Bun venit!
  • 18:30 – 20:30 – Despre cele mai importante tendinţe în L&D
    • Prima parte: Tendinţe în tematici de învăţare, cu Oana Scarlat (Manager de Marketing şi Vânzări @Exec-Edu) şi Magor Imre Csibi (Head of Leadership and Culture Practice @Trend Consult)
    • Partea a doua: Tendinţe în metode de livrare a programelor L&D, cu Andrei Ţigănaş – Sculptor de voci
    • Partea a treia: Tendinţe în L&D management, cu Lavinia Mehedințu (People Experience Manager @eMag) şi Marius Istrate (Chief People Officer @UiPath)
  • 20:30 – 21:30 – Networking informal și închidere eveniment

SPEAKERI

În curs de actualizare.

Oana Scarlat, Manager de marketing și vânzări @EXEC-EDU

Ferestrele viitorului – Tendințe în dezvoltarea liderilor într-o lume VUCA

Magor Imre Csibi, Head of Leadership and Culture Practice @Trend Consult

De ce nu este bine să ai mereu toate răspunsurile?

Andrei Țigănaș, Sculptor de voci

Cum să le oferi angajaților tăi un training memorabil?

Lavinia Mehedințu, People Experience Manager @eMAG

Provocări și idei pentru L&D Management

Marius Istrate, Chief People Officer @UiPath

Cum vor arăta sistemele de L&D management ale viitorului?

6 perspective despre transformarea L&D-ului extrase din evenimentul “2020 Learning & Development Trends”

6 perspective despre transformarea L&D-ului extrase din evenimentul “2020 Learning & Development Trends”: Schimbare. Transformare. Digitalizare. Robotizare. Globalizare. Fragmentare… Epuizare sau Entuziasm mare?  De câțiva ani buni simțim în viețile noastre transformări pe cât de profunde, pe atât de rapide, atât pe plan profesional (evoluția business-ului, a job-urilor…), cât și personal (cum ne creștem copiii, […]

ÎNSCRIE-TE AICI!

SOLD OUT

Sesiunea de înscrieri s-a încheiat. Un nou eveniment va avea loc în martie, urmărește comunicările Qriser pentru a afla detalii.